Ervaringen

“Al jaren worstelde ik (door medicatiegebruik) met darmproblemen, onrust en vermoeidheid. Ik heb Freek om advies gevraagd en dat was een meer dan goede zet!

Freek heeft zeer veel kennis en weet dit goed te verwoorden naar mij als ‘leek’. Hij heeft mij goede adviezen gegeven, maar bovenal ook inzicht. Ik weet nu waarom het beter is iets wel of niet te eten, wat supplementen voor je doen en maak hierin keuzes.

Hoewel het niet de opzet was ben ik door bewust te eten (ook) overtollige kilo’s kwijtgeraakt, maar belangrijker nog heeft het geresulteerd in rustige darmen en meer energie dan ooit! Ik voel me weer fit en gezond!

Duizendmaal dank voor de nieuwe ‘ik’! 

Jellie

Leeuwarden

“Na een zorgvuldige intake en uitgebreide schriftelijke rapportage over mijn eet- en drinkpatroon e.d. ben ik met de voedingsadviezen en orthomoleculaire pillen aan de gang gegaan en niet zonder resultaat. Mijn spijsverteringsklachten zijn zo goed als verdwenen. Intussen werken we nog aan een andere kwestie, die meer tijd vergt.

Het contact met Freek heb ik als prettig ervaren. Hij beschikt over een verbluffende kennis op orthomoleculair en voedingsgebied en kan dat desgewenst wetenschappelijk onderbouwen.”

Dilia Scheffer

Amsterdam

Je bent een betrouwbare ‘spiegel’ die met zijn analytisch inzicht, luisterend vermogen en duidelijke vakkennis algauw op het juiste spoor zat. Ik heb in één sessie voldoende adviezen gekregen om een hele tijd verder te kunnen. De voedingssupplementen die je aanraadde zijn absoluut top! Zodra ik het nodig heb, of mij onzeker voel over mijn eetpatronen, klop ik zeker weer bij je aan!

Petra Hunsche

Amsterdam

“Freek schudt geen algemene adviezen uit zijn losse mouw. Via een grondige intake heeft hij mijn vader eerst leren kennen. Vervolgens heeft hij mijn vader op maat een zowel goed onderbouwd als praktisch advies gegeven, wat aansluit op de gezondheidstoestand en de lifestyle van mijn vader.”

Arie Pieter van Duijn

Katwijk

“Ik ben echt blij dat jij naar mijn zoon wilde kijken en luisteren. Van zijn moeder neemt hij toch niet aan dat zijn eten of leefstijl van invloed is op zijn constitutioneel eczeem.

Na een poos de supplementen genomen te hebben en wat veranderingen in zijn eetpatroon te hebben aangebracht knapte zijn huid snel op. Jij hebt snel in de gaten gehad wat hij nodig heeft en hebt het hem ook kunnen uitleggen. Hij weet nu zelf ook dat het hem helpt. Hij moet nog steeds hormoonzalf smeren als hij een uitbraak van eczeem heeft (en die blijven echt heftig in deze periode van het jaar) maar bij het consequent nemen van de supplementen blijft zijn huid echt rustiger.

Ik kan het iedereen met constitutioneel eczeem aanraden en zou echt willen dat er in de reguliere geneeskunde meer aandacht voor voeding en leefstijl komt. Dank Freek!”

Dianne

Onze zoon heeft al vanaf zijn geboorte erg veel last van verschillende allergieën. Met name de jeuk en wonden op zijn huid waren verschrikkelijk. Huisartsen, specialisten, testen, hormoonzalf, andere medicatie, niets hielp.

Freek had slechts een intake nodig en binnen een maand was mijn zoon vrij van alle jeuk, binnen twee maanden was zijn hele huid hersteld. Voor het eerst zag ik mijn puberzoon van net 16 met een gave huid. Voor het eerst geen schaamte meer tijdens gym, gewoon naar het zwembad kunnen, korte broek aan in de zomer. En dat allemaal zonder jeuk.

Freek heeft ons enorm goed geholpen. Daarnaast heeft hij ons het inzicht gegeven om allergieën en gezondheidsproblemen preventief van binnenuit (met voeding) te voorkomen en pas daarna, indien nodig, met medicatie. Hierdoor zijn we allemaal bewuster en beter gaan eten.

Martijn